miercuri, 15 octombrie 2008

Profilul companiei Lifeline

C.B.B. Lifeline Biotech Ltd (Lifeline) a luat fiinta in anul 2002, odata cu deschiderea celor doua filiale din Nicosia (Cipru) si Londra (UK), iar pe teritoriul Romaniei, compania activeaza din anul 2008. Obiectul de activitate al companiei este reprezentat exclusiv de procesarea si crioconservarea mostrelor de sange din cordonul ombilical al nou-nascutilor. Echipa medicala este alcatuita din cercetatori de renume international si este coordonata de catre un grup de oameni de stiinta experimentati in domeniul cercetarilor de laborator.Compania Lifeline proceseaza si crioconserva mostrele de sange din cordonul ombilical in propia banca din Nicosia, Cipru. Calitatea si viabilitatea mostrelor sunt garantate pentru ca :
- Facem tot posibilul ca mostra sa fie procesata in cel mai scurt timp de la colectare (celulele stem se deterioreaza cu cat timpul dintre colectare si procesare este mai lung)
- Dintre toate bancile de profil din intreaga lume, compania Lifeline probabil detine procentajul cel mai ridicat de mostre viabile
- In procesarea si criogenarea mostrelor de sange este urmarit un protocol stiintific riguros, Codul Britanic de Practica, protocol urmat inclusiv de catre Serviciul Britanic National de Sanatate.
Prin folosirea unor tehnologii de ultima generatie in domeniul procesarii si crioconservarii, compania Lifeline asigura clientilor sai calitate maxima la cel mai competitiv pret. Inca de la infiintare, compania Lifeline isi ofera gratuit serviciile familiilor care au un membru ce sufera de o boala congenitala ce poate fi tratata prin transplantul de celule stem.

Niciun comentariu: